Massage

Massage ger effektiv hjälp vid olika muskulära smärttillstånd. Massagen ökar cirkulationen och vid redan uppkomna besvär kan massage påskynda läkning, återhämtning och rehabilitering.

Genom massagen frigörs smärtstillande hormonet endorfin och ”lugn och ro” hormonet oxytocin, därför ger massage även god effekt vid både smärta och stressymptom. Massage hjälper dig att komma ner i varv och bli skönt avslappnad.

Gravidmassage

Rekommenderas från vecka 13 och fram till slutskedet av graviditeten. Behandlingen utförs på en anpassad bänk som gör det möjligt att ligga bekvämt på mage. Gravidmassagen kan användas både i avslappnande syfte och för att lindra spänningar och smärta i musklerna.

”Studier visar att gravida som får regelbunden massage (var 10–14 dag) har betydligt lägre halter av stresshormon och får färre komplikationer i samband med förlossningen. Dessutom minskar risken för tidigt födda barn och låg födslovikt.” / Karolinska Institutet

Terapeutisk massage

Massagebehandling som inriktar sig för mer specifika muskulära problem . I denna behandling går man djupare i muskulaturen och får även effekt på bindväv, senfästen och triggerpunkter. I behandlingen kan även stretching, värmebehandling och individuella övningar ingå.

Avslappnande massage

En lugnare och mjukare form av massage som lämpar sig för dig som behöver komma ner i varv och återhämtade dig från vardagens stress.

Tuina

Massage som har sina rötter från kina. Det är en djupgående och energigivande massage som lämpar sig bra vid både problem i muskler och leder. Har även effekt vid andra besvär som te.x. vid matsmältningsproblem och stressrelaterade symtom.

Boka din massagebehandling:

Linda Haglund: BOKA

Annelis hälsomix: BOKA

Angelica Hela Du: BOKA

Manuela Brito: BOKA

Jiro Nihei:

NAPRAPAT

Läs mer och boka tid för NAPRAPATI

AKUPUNKTUR

Läs mer och boka tid för AKUPUNKTUR

OSTEOPATI

Läs mer och boka tid för OSTEOPATI

ZONTERAPI

Läs mer och boka tid för zonterapi

QIGONG

Läs mer och boka tid för QIGONG

YOGA

Läs mer och boka tid för YOGA

TAI CHI

Läs mer och boka tid för tai chi

RECONNECTIVE HEALING

Läs mer och boka tid för reconnective healing

MEDITATION

Läs mer och boka tid för MEDITATION

TRÄNING

Läs mer och boka tid för träning