Detoxyogakurs

Kanske den viktigaste investeringen du kan göra – i din egen hälsa! Kursen syftar till att frigöra mer energi och ge klarhet i kropp och sinne, samt ökad hälsa.

Detox betyder egentligen avgiftning. Med avgiftning menar man i regel att gifter, som oftast lagras i fettvävnad, ska föras ut ur kroppen. Detta sker med hjälp av specifika ämnen som binder och för ut just dessa toxiner.

Under kursen avlastar vi matsmältningssystemet genom att äta mer vegetariskt, minska intagen av protein och mättat fett och utesluta sädes- och mejeriprodukter. Att säkerställa nivån på de näringsämnen som ingår i kroppens reningsprocess. Att skölja kroppen med extra mycket rent vatten och renande teer. Att stötta levern och se till att alla vägar för att föra ut skräp fungerar.

Yoga
Motion och yoga gör kroppen mer basisk, det bildas antioxidanter i kroppen när svettning och andningen kommer igång, vilket renar kroppen. Vi stimulerar de inre organen som får hjälp att öka sin blodgenomströmning. Vi blir lugna vilket gör oss mer basiska.

Yogapassen kommer att anpassas efter energinivån och är relativt lugna med fokus på andning, kroppen och att frigöra spänningar.

Detoxyogakurs:
26-27 januari, kl. 08.00-10.00 samt 9-10 februari, kl. 08.00-10.00.

Investering: 2 500 kr
Adress: Hagagatan 6. Vasastan.

Boka din plats
Magdalena Öberg Crabo
magda@yogabymagda.com / 0708 48 78 72