Dag med Hormonbalansering 24/2

Har du humörsvängningar som både du och din omgivning börjar bli rejält trött på? Känner du dig oförklarligt orolig eller rusar dina tankar? Är du inte tillfreds med din sömn, kanske vaknar du för tidigt och känner dig orolig, andfådd och svettig? Har du blivit ointresserad av det mesta och har svårt att motivera dig till saker? Torr som en kartong både här och där? Värk i leder?

Lugn, du håller inte på att bli tokig! Däremot kan det vara dina hormoner som är i obalans!

Både stress och det naturliga åldrandet påverkar våra hormoner och därmed hur vi mår.

Stress kan vara så mycket; allt ifrån att vi har för mycket att göra till komplicerade relationer, miljögifter, felaktig kost och för lite sömn, återhämtning och motion. I vår stressade vardag måste kroppen prioritera att producera stresshormoner framför hormonerna progesteron och östrogen. Vi riskerar att förlora vår lust och glädje och istället för att leva försöker vi överleva.

Vi startar dagen med ett Mediyogapass för hormonbalans som stärker och balanserar våra binjurar, äggstockar, sköldkörtel och hypofys. Passet är vitaliserande för hela kroppen och djupt avslappnande då vi lyssnar inåt och låter kropp och andning få full uppmärksamhet. Mediyogan kombineras med meditationer till toner och frekvenser som ytterligare balanserar våra kroppar och hormonsystem.

Mediyoga för hormonbalans har hjälpt många kvinnor med pms, klimakteriesymton, smärtsamma menstruationer, infertilitet, sköldkörtelbesvär och inkontinensproblem. Såväl nybörjare till van yogi kan delta. Passen anpassas till din förmåga och kan även utföras sittande på stol.

Vi välkomnar alla tjejer, tanter och kvinnor under livets alla faser.

När: Söndagen den 24/2, kl. 9:30-15:30
Var: Din Hälsa, Hagagatan 6, Odenplan Stockholm
Investering: 1190:-

För mer info och anmälan: http://www.inrecharge.se/dag-med-hormonbalansering/